Duyurular

Finansal Ekonomi Tezsiz Yüksek Lisans Programında derslere katılarak finans alanındaki mesleki bilgi birikimlerini ve alandaki son gelişmeleri aktaran ve program içeriğini zenginleştiren konuk hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Cüneyt Akman

Gazeteci, yazar Cüneyt Akman, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde yüksek lisans ve doktora yapmıştır. Gazeteciliğe 1981 yılında Dünya gazetesinde başlayan yazar, 1987 yılında Aslan Başer Kafaoğlu ile beraber Türkiye'nin ilk haftalık borsa dergisi Borsadan Haberleri, 1991 yılında Trend dergisini yayımlamıştır. Yazar halen web yayımcılığının yanı sıra Executive Reference Kit adlı bir yönetim ansiklopedisinin yayın yönetmenliğini sürdürmektedir.

Seven İpek

Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu, Seven İpek, Berlin Humboldt Üniversitesinde İstatistik Ekonomi ve Finans yüksek lisansı yaptıktan sonra Takasbank'ta Uluslararası Piyasalar bölümünde çalışamaya başlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesinde doktora çalışmasını borsa, takas ve saklama kurumlarının endüstriyel yapılanması, birleşme ve satın almaların verimliliklerine etkileri üzerine yapmıştır. Halen, Takasbank'ta çalışmaya devam etmektedir.