Çift Diploma (Ekonomi – Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne)

Bölümümüz, Paris 1 Panthéon Sorbonne Üniversitesi’ndeki İktisat Bölümü ile birlikte, Paris 1 Üniversitesi’nden davetli öğretim üyelerinin de katılımıyla çift diploma programı sunmaktadır. Programı başarıyla tamamlayan öğrenciler, Galatasaray Üniversitesi İktisat Lisans diploması yanında Paris 1 Üniversitesi İktisat Lisans diplomasını almaya hak kazanmaktadırlar.

Milliyet gazetesi haberi 26.11.2011 https://www.milliyet.com.tr/gundem/galatasaray-ogrencileri-sorbonne-diplomasi-alacak-1467711

2019-2020 Eğitim yılında Paris I Sorbonne Üniversitesi Öğretim Üyelerinin katılımı:

GSU’de verilecek ders Sorbonne programında karşılığı Öğretim Üyesi
S1 İktisada Giriş ECON101 L1 Genel İktisada GirişJ. F. Caulier
S2 Mikroiktisat 1 ECON201 L1 Mikroiktisat : Üretici ve TüketiciL. Pejsachowicz
S3 Para Teorisi ve Finans E205 L2 Para Banka ve Finans : Parasal ve Finansal EkonomiT. Renault
S4 AB Ekonomisi ECON455 L2 Avrupa Ekonomisi ve Politikaları A.T. Dang
S4 Mikroiktisat 3 ECON216 L2 Mikroiktisat : Piyasa Yapıları ve Firma Stratejileri S. Gauthier
S6 Strateji, Firma ve Piyasalar ECON 454L3 Mikroiktisat : Organizasyon ve Piyasa Teorisi M. Chiroleu Assouline
S5 Uluslararası İktisat (S5) L3 Uluslararası Ticaret Camilo Umana Dajud